Airhockey er en sjov og spændende aktivitet for hele familien og vennerne.

Airhockey borde kan købes i forskellige størrelser og kvaliteter, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er det bedste for dig.

Vi har lavet en liste med 5 tips til at hjælpe dig med at finde det rigtige airhockey bord til dig.

1. Størrelsen på bordet

Først og fremmest skal du tænke på størrelsen af airhockey bordet. Hvis du har en lille stue eller et begrænset plads, så overvej et mindre bord eller et bord der er sammenklappeligt. Du kan også finde bord som er designet til børn eller voksne, så at finde det rette størrelse er vigtigt.

2. Kvaliteten af bordet

Den kvalitet af airhockey bordet er vigtigt, fordi det kan påvirke spillet og holdbarheden på lang sigt. Hvis du kun vil spille lejlighedsvis, kan et bord af mindre kvalitet være okay, men hvis du er en mere seriøs spiller, vil du gerne have et bord, der kan spille med dig i mange år fremover.

3. Motoren på airhockey bordet

En god motor er vigtig, når du køber et airhockey bord. Det vil sikre, at pucken glider let hen over bordet og gør spillet sjovere. Hvis du overvejer at købe et brugt airhockey bord, skal du sørge for, at motoren stadig fungerer, før du køber det.

4. Tilbehør

Når du køber et airhockey bord, kan det være godt at overveje tilbehør, såsom ekstra pucker og sliders. Du vil sandsynligvis også have brug for en strømforsyning og stikkontakt i nærheden af dit bord.

5. Hvad koster bordet?

Priserne på airhockey borde kan variere meget. Gå efter et bord indenfor dit budget, men vær opmærksom på at kvalitet og størrelse også kan påvirke prisen. Desuden, hvis du går efter et mere eksklusivt bord, vil det sandsynligvis have flere funktioner og bedre materialer, der vil påvirke prisen.

Nu har du nogle retningslinjer og tips til at finde det rette airhockey bord til dig. Når du først har fundet det bord, der passer til dit budget, størrelse og kvalitet, vil du kunne nyde mange sjove stunder med venner og familie.

Den eneste, som vi ikke har talt om, er, hvor du kan købe et godt spille bord. Der er mange forskellige hjemmesider online, hvor du kan danne dig et godt overblik over de forskellige typer af borde på markedet.

Hvis du vil se Danmarks største overblik over borde til airhockey, så følg blot linket.

Så tøv ikke med at undersøge markedet og finde det airhockey bord, der passer til dig og dine behov. God shopping og spil!