Bredbånd med lysets hast 

Ønsker du hurtigt og stabilt internet? Og er det vigtigt for dig at du har en god upload hastighed? Så behøver du ikke lede længere! Alt dette kan du få ved at vælge fiberbredbånd. Fiberbredbånd kaldes også fibernet og er en kablet bredbåndsforbindelse, fiberbredbånd kablet er et lysleder kabel. Lysleder kablet transporterer signalet gennem lys, hvilket netop giver mulighed for de høje hastigheder. Det giver også mulighed for de høje upload hastigheder, som almindelig kablet bredbånd ikke giver mulighed for. Det er også disse kabler der giver den stabile internetforbindelse, som vi vist alle ønsker os. Med fiberbredbånd deler du ikke din internetforbindelse med andre, dermed får du den stabile internetforbindelse. Når du vælger fiberbredbånd som din internetløsning, for du virkelig hvad du betaler for. 

Desværre er det ikke alle der kan modtage fiberbredbånd, til trods for at det bliver mere og mere populært i Danmark. Fiberbredbånd er stadig forholdsvis nyt her i Danmark, derfor er det langtfra ført ud til alle husstande endnu. Dette sker løbende og desværre ikke i lige så høj hastighed som du ville få med fiberbredbånd. Det er en proces der tager tid, da der skal føres kabler ud til hver en husstand.  

Er du i tvivl om du kan få fiberbredbånd? Så skynd dig ind på de forskellige udbyderes hjemmesider og tast din adresse ind. Her får du hurtigt og nemt svar på om det er muligt for dig at få fiberbredbånd. Er du ikke en af de heldige der kan få fiberbredbånd der hvor du bor, kommer den i stedet med forslag til andre bredbåndsløsninger der er muligt på din adresse. Her kan du have flere forskellige muligheder, du kan f.eks. i stedet vælge almindeligt trådet bredbånd. Denne form for bredbånd vil enten komme igennem antennekabel eller telefonstik, alt efter hvilke muligheder du har på adressen. Her vil du kunne få den højeste hastighed igennem antennekablet og samtidig den mest stabile af de to. Hvis det ikke lige er dig, har du også altid muligheden for at vælge mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd, vil du altid have en internetforbindelse ved hånden. Det vil gøre dig mobil, da du kan have internettet med dig på farten. 

Hvis du står i den uheldige situation at du ikke kan få fiberbredbånd, er der heldigvis flere andre og gode løsninger på markedet.