Som nybagt mor kan det hele ret hurtigt gå op i manglende søvn, babymad, bleer, ammeindlæg og alt muligt der fører manglende overskud med sig. Især de første måneder kan være hårde med en lille ny, men det er vigtigt du husker at passe godt på dig selv også, og give dig selv lidt ekstra omsorg. Hvis du skal kunne være den bedste mor for dit barn, så har du også brug for at føle dig godt tilpas.

Der findes mange måder at forkæle sig selv på, og det behøver ikke at tage lang tid, men det kan være med små ting, bare sådan noget som f.eks. at lægge en pæn make-up eller en flot neglelak, bruge en lækker ansigtsmaske osv.

Har du husket fødderne

Dine fødder skal bære dig hele livet, og under en graviditet skal de jo bære to personer. Når først baby er kommet til verden betyder det bestemt heller ikke mindre tid hvor du står op, der er nemlig nok at se til med en lille ny i hjemmet. Men af og til er der altså noget der er vigtigere end vasketøj og rengøring, det er nemlig at pleje dig selv og dine fødder. Med et stort udvalg af lækre produkter fra https://www.indigo-syddanmark.dk/ får du hurtigt dine smukke bløde fødder tilbage. Og du kan jo sagtens have nærvær med din baby mens du nyder en lækker kollagen behandling af dine fødder.

På date med far

Selvom der er kommet en lille ny til, så er det også rigtig vigtigt at mor og far ikke mister gnisten fordi alt kommer til at handle om baby. I skal ikke have dårlig samvittighed over at overlade den lille til en barnepige mens i tager på en hyggelig date. Som mor har du også brug for stadig at føle dig attraktiv og lækker, og her kan du bruge nogle af de lækre produkter fra Indigo til at gøre dig klar til en skøn aften med ham du elsker. Din mand, kæreste eller samlever vil helt sikkert også nyde at se dig i flot tøj og med make-up til en aften hvor det kun handler om jer to. Jeres barn kommer til at fylde en stor del af jeres liv de næste 18 år, så det er rigtig vigtigt at i også husker at finde plads til hinanden.

Husk veninderne

Mange nybagte mødre bliver helt opslugt af den lille ny og glemmer alt om deres veninder. Men det er vigtigt at du holder fast i dine relationer, og stadig husker at hygge med dine veninder. Det kan selvfølgelig være svært at komme hjemmefra med en baby, og har du ikke nogen pasningsmulighed bliver det ikke nemmere. Men hvorfor ikke arrangere en hjemmespa-dag med dine veninder hvor i sammen afprøver de lækre Indigo produkter, og får tid til at snakke om alt muligt andet end lige babysnak. Det er nemlig også ok at du af og til lægger mor-tankerne på hylden og får snakket om andre ting der interesserer dig. Når du forkæler dig selv bliver du automatisk en bedre mor med mere overskud.